Over ons

Sander Mommen, geboren en getogen Alkenaar, was op jonge leeftijd zelf een wielrenner totdat een zwaar ongeval op zijn 20e hier een abrupt einde aan maakte. 

Tijdens de zware revalidatie bleef hij niet met de pakken zitten en werden de plannen gesmeed om een eigen winkel te beginnen. Zo geschiedde: de Vélo Soigneur werd geopend. Tijdens zijn constante zoektocht naar echte kwaliteit botste hij op het Zwitserse merk: Stromer. Zo opende hij een gespecialiseerde winkel op nummer 84! 

Klanten vertellen

5/5
5/5

Top fietswinkel voor begeleiding en aankoop nieuwe fiets, zeer goede, vriendelijke en correcte service onder leiding van Sander , zelf nog veel gekoerst. Sander heeft rond hem topteam van professionele herstellers :Peter en Carl. Puur vakmanschap!
Gelukkig nog familiale zaak, met persoonlijke service, nog niet opgeslorpt door de grote ketens.


Verdeeld topmerken zoals oa BMC en Stromer. Werkt samen met Bike fitters zoals Tim Dejonghe van Bikepower waardoor mijn Bmc Roadmachine perfect werd afgesteld . Ook mijn Stromer ST2S wordt perfect in conditie gehouden bij de Vélo Soigneur. Nieuwe ST7 in bestelling trouwens.
Veel succes verder jongens!

Johan Hermans

Google Review

Sander en zijn soigneurs staan met raad en daad klaar om je te helpen.
Ondertussen 4 fietsen uit de Soigneurshop en steeds tevreden van de service !!
 

Pieter V.

Google Review

Hier pas een nieuwe fiets gekocht. Heel vriendelijk. Zeer goed advies gegeven, eerlijke en transparante communicatie en zeer goede service!

Kelly H.

Google Review

Kom ons aanbod ontdekken

Bezoek onze winkel of neem contact op voor meer info.